Väska från Prada Storlek One Size 284601302

 • Artikelnr: 284601302
 • 801 antal i lager
färg:
  • Väska från Prada Storlek One Size 284601302
  • DKNY Handväska Beige Grå Grön Skinn 328003669
  • Marc by Marc Jacobs Väska Standard supply Type Workwear Grå 327280145
  • Lutou Handväska Mörkbrun Skinn 327933773
  • Chi-chi Handväska Strl 22x15 cm Rosa 327888291
  • Michael Kors 327632739

111.90kr  127.66kr
Spara: -14% mindre

Lägg i korgen:

Beskrivning

Riktigt fin väska i gott skick från Prada. Praktiskt, snygg och en riktig lyxväska att äga. Finns några mindre märken men syns ej utom vid nogrann granskning. Märke: Prada, Skick: AB (Fint använt skick), Material: Skinn, Färg: Ljust gulaktigt läder, Produkttyp: High-End, Pre-Loved, Mått: 41x24x19(BxHxD), Art nr: SDAC164, Storlek enligt oss: One Size, Storlek i plagg: . Ca. normalpris i butik 11000 SEK.

Hos oss handlar du tryggt och säkert!

Vi samfraktar för endast 39 kr! Om du köpt flera saker skicka oss ett mail så behöver du bara swisha för en frakt. Om du checkar ut med Klarna så swishar vi tillbaka de överstigande fraktkostnaderna. Skriv då till vilket nummer i mailen.

Vi fraktar med Postnord allt vi säljer. 1-5 dagars (vardagar) leveranstid efter att vi ser betalning!

Vi har ångerrätt enligt dinstansavtalslagen!

Betala vid löning? Det går bra! Bara checka ut med swish och skriv ett mail till oss att du önskar swisha vid löning och datum. Vi håller artikeln till dig och skickar så fort swish är genomförd!

Vi handplockar ut våra varor både second hand och nya lyxoutlet produkter. Vi tvättar och putsar allt innan leverans.

Vårt företag garanterar äktheten på allt så du är helt trygg. Läs mer på vår ordinarie hemsida hos A Piece Lux.

Produkttyp för ny vara till outletpris är: Luxury outlet För begagnad: Preloved För Vintage: Vintage För ny vara till ordinarie butikspris: New Piece För vara där förtjänsten av försäljningen går till välgörenhet: Charity ( Vi skänker för tillfället pengar till Barncancerfonden och WWF) Ni kan se på vår ordinarie hemsida hur mycket vi skänkt. Handlar du produkter märkta Charity så bidrar du inte bara till miljön utan även till dessa hjälpande organisationer:)

Angående mått så finns det angivet på barnplagg storlek enligt oss och då har vi mätt mot ett barnplagg från en av de stora Svenska kända klädkedjorna. Storlek i plagg står också med och är då tillverkarens storleksangivelse.

På vuxenplagg så mäter vi plaggen med måttband och det står angivet med olika förkortningar. De vanligaste är:

AA Armhåla-Armhåla, L- Längd, O- Omkrets, L- Linning liggandes( Gånga med 2 så blir det omkrets), B- Bredd, D- djup, IMS (Innermått sko)

Fler måttförkortningar finns på vår ordinarie hemsida och även bilder på mätpunkter. På vår ordinarie hemsida finns också en mycket avancerad zoom funktion och ibland fler bilder om ni vill detaljgranska produkten.

Följ oss på insta: a_piece_lux För inspiration och teasers:)

Gilla oss på FB: Facebook.com/apiecelux/&n

Väska från Prada Storlek One Size 284601302